Sudedamosios dalys: 66 % pieninio šokolado glaisto (cukrus, kakavos sviestas, alyvpalmių aliejus, nenugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai, kakavos masė, kakavos milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsikliai: lecitinai (saulėgrąžų), amonio fosfolipidai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga vanilinas), 34 % skrudintų lazdyno riešutų, tirštiklis: akacijų derva; glajinė medžiaga: karnaubo vaškas.
Kakavos sausųjų medžiagų pieniniame šokolade – ne mažiau kaip 28 %.
Gali turėti glitimo, migdolų, graikinių riešutų, pistacijų, anakardžių, žemės riešutų ir sojų produktų pėdsakų.
Maistingumo deklaracija (100 g): energinė vertė: 2 380 kJ / 567 kcal; riebalai – 39 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 12 g; angliavandeniai – 46 g, iš kurių cukrų – 41 g; baltymai – 9 g; druska – 0,3 g.